30 oktober 2018

Laatste nieuwtjes

TUSSENKOMST MUTUALITEIT

Hieronder vind je de formulieren die je meeneemt naar de inschrijving om in aanmerking te komen voor een tussenkomst van jouw mutualiteit.

NIEUW CHIROJAAR

Op zondag 1 september zal de laatste zondag in de huidige afdeling plaatsvinden. Op zondag 8 september zal iedereen overgaan naar een nieuwe afdeling en zullen ze ontdekken wie dit jaar leiding zal staan voor hen, mis het zeker niet!

Je zal ook het komende chirojaar hier alle info kunnen terugvinden.

ZWESKE JUNI 2019

In bijlage kunnen jullie het zweske terugvinden met allerlei nuttige info over het kamp van zowel de mintien als de plustien meisjes en jongens.

MUTUALITEIT

Om het voor ons allemaal een beetje makkelijker te maken en om het vlotter te laten verlopen, gebruiken we nu de algemene papieren van Chiro Nationaal om geld terug te trekken van de mutualiteit. Hier vind je al de inschrijvingspapieren voor zowel de plus- als de mintien! Deze van het kamp zullen hier heel gauw ook geplaatst worden!

EETDAG

Liefste ouders,
Op zondag 14 april organiseert onze Chiro een eetdag, pasta à volenté!
Wij nodigen jullie graag uit om je te laten verwennen met een lekkere soep als voorgerecht, een uitgebreid pastabuffet als hoofdgerecht en een dessertje naar keuze (tiramisu of een ijsje) om af te sluiten.

Er zijn twee verschillende eet-shiften: tussen 11u00 tot 14u00 en van 16u00 tot 20u00.

De inschrijvingen lopen tot zondag 7 april. Je kan het inschrijvingspapier vanuit de bijlage in één van onze brievenbussen stoppen (Withofstraat 10 en Blokstraat 7) of je kan een e-mail sturen naar chiro.zonderschot@gmail.com. Vergeet niet te vermelden in welke shift je graag komt eten!

Voor een volwassen persoon betaal je 15 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar kost het 10 euro. De betaling moet overgeschreven worden voor 7 april op het rekeningnummer BE59788512197526 op naam van Chiro Zonderschot met vermelding van voor- en achternaam (deze is best hetzelfde als die van de e-mail).
Hopelijk zien we jullie op 14 april op onze eetdag. Alvast smakelijk 🍝

Liefs,
De leiding
inschrijvingsformulier: eetdag
Oud op nieuw fuif

OUD OP NIEUW

Kom zeker langs op onze knallende oud op nieuw fuif!

TROOPER

Steun onze vereniging met een kleine moeite!

Troop nu met ons mee!

Wij zijn een troopervereniging! Wat? Troopervereniging? Jaa, jij kan onze chiro steunen met een hele kleine moeite! Je doet een online aankoop terwijl je onze chiro helpt zonder dat je zelf iets moet betalen!

Hoe werkt het dan juist? De partnershops van Trooper willen graag verenigingen steunen, ze waarderen jouw aankoop en geven een klein percentje af. Het is enkel een marketingkost, daarom betaal jij helemaal niets extra! Bij elke partnershop vind je de gemiddelde commissie terug dat zij afstaan. Een gemiddelde commissie van 5% op een aankoop van €100 wilt ongeveer zeggen dat je ons steunt voor een gemiddeld bedrag van €5 voor slechts één aankoop!

Het stappenplan: 1. Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina, zoals deze van Chiro Zonderschot (binnenkort).

2.Op deze pagina staan links naar webshops.

3.Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.

4.De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.

5.Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar jouw vereniging. Iedereen blij!

Wil je nog meer weten? Hieronder het hele gebeuren van trooper uitgelegd zodat je al helemaal mee bent met het concept en wij hopen dat jullie ons ook bij jullie online aankopen zullen kiezen als troopervereniging!

Gert legt het even uit voor jullie!

We hopen op jullie steun!

CHRISTUS KONING

Joepie 25 november is het Christus Koning!! Onze zondag duurt dan dubbel zo lang, we zingen uit volle borst in de mis en eten s’middags warm op de Chiro! Het is dus zeker de moeite om alle verdere info in het briefje hieronder te lezen! Tot dan❄️ Liefs, de leiding.

AFHAALMOMENT kledij

Op zondag 04/11 en 11/11 organiseren we een afhaalmoment om 13u15 voor alle bestelde trui’s en t-shirts van onze eigen chiro! Als je nog niet betaald zou hebben, mag je het op deze momenten meebrengen en dan krijg je jouw eigen t-shirt of trui van Chiro Zonderschot! Tot zondag! Liefs, de leiding

ZWESKE oktober 2018

SOEP BOCHIZON

Bochizon maakt weer overheerlijke soep om onze chiro te steunen na al het werk dat ze in onze nieuwe gebouwen staken! Hieronder vind je het formulier om de soep te bestellen. Smakelijk!