30 oktober 2018

Laatste nieuwtjes

OUD OP NIEUW

Kom zeker langs op onze knallende oud op nieuw fuif!

TROOPER

Wij zijn binnenkort ook een troopervereniging! Wat? Troopervereniging? Jaa, jij kan onze chiro steunen met een hele kleine moeite! Je doet een online aankoop terwijl je onze chiro helpt zonder dat je zelf iets moet betalen!

Hoe werkt het dan juist?
De partnershops van Trooper willen graag verenigingen steunen, ze waarderen jouw aankoop en geven een klein percentje af. Het is enkel een marketingkost, daarom betaal jij helemaal niets extra! Bij elke partnershop vind je de gemiddelde commissie terug dat zij afstaan. Een gemiddelde commissie van 5% op een aankoop van €100 wilt ongeveer zeggen dat je ons steunt voor een gemiddeld bedrag van €5 voor slechts één aankoop!

Het stappenplan:
1. Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina, zoals deze van Chiro Zonderschot (binnenkort).

2.Op deze pagina staan links naar webshops.

3.Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.

4.De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.

5.Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar jouw vereniging. Iedereen blij!

Wil je nog meer weten?
Hieronder het hele gebeuren van trooper uitgelegd zodat je al helemaal mee bent met het concept en wij hopen dat jullie ons ook bij jullie online aankopen zullen kiezen als troopervereniging!

Gert legt het even uit voor jullie!

We hopen op jullie steun!

CHRISTUS KONING

Joepie 25 november is het Christus Koning!! Onze zondag duurt dan dubbel zo lang, we zingen uit volle borst in de mis en eten s’middags warm op de Chiro! Het is dus zeker de moeite om alle verdere info in het briefje hieronder te lezen!
Tot dan❄️
Liefs,
de leiding.

AFHAALMOMENT

Op zondag 04/11 en 11/11 organiseren we een afhaalmoment om 13u15 voor alle bestelde trui’s en t-shirts van onze eigen chiro!

Als je nog niet betaald zou hebben, mag je het op deze momenten meebrengen en dan krijg je jouw eigen t-shirt of trui van Chiro Zonderschot!

Tot zondag!
Liefs,
de leiding

ZWESKE

SOEP BOCHIZON

Bochizon maakt weer overheerlijke soep om onze chiro te steunen
na al het werk dat ze in onze nieuwe gebouwen staken!

Hieronder vind je het formulier om de soep te bestellen.
Smakelijk!