Soepslag 2019

Het nieuwe chirolokaal in de Withofstraat is een feit en mag gezien worden. Om dit lokaal verder af te betalen gaat VZW Bochizon ook dit jaar een soepslag organiseren.
Gedurende 4 zaterdagen in het najaar zal er een soepverkoop plaatsvinden. Telkens zal er een andere lekkere soep van verse groenten verkocht worden. De soep zal alleen gekocht kunnen worden door middel van bestelling zodat we het aantal verkochte liters soep op voorhand kennen.
De soep wordt aangeboden in plastiek potten van 1 Liter aan de prijs van €4/liter. De soep is vers en kan bijgevolg nog in de diepvries bewaard worden. Bestellingen zijn welkom tot 1 week voor de desbetreffende dag van de soepverkoop. De soep wordt gratis aan huis geleverd in de ganse gemeente Heist-op-den-Berg.

Hier vind je het menu van onze soepverkoop:

21/09/2019     Paprikasoep

05/10/2019     Geen soep door verlof van onze koks

19/10/2019     Preisoep

02/11/2019     Tomatensoep met balletjes

16/11/2019     Pompoensoep

Meer info in volgend document

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *